Meglepetés lesz...

2011. november 6., vasárnap

Vasárnap 6, nyaralás

Az éjszaka szerencsére minden gond nélkül telt. Aggódtam, de Adri ellenőrizte a zárakat, ablakokat, tűzhelyet, csapokat:)
Kalóz udvariasan csak 7 körül ébresztgetett, ez már önmagában nagy öröm. Különösen, hogy úgy döntöttünk, ha jó idő lesz elrándulunk és megnézzük a tengerpartot. Nem ígérkezett igazán jó időnek, felhős, szeles napnak indult. De mivel nem volt egyértelműen undorító, nem nyúltunk a B tervhez.
Gyorsan megreggeliztünk (mármint a Khaled), felpakoltuk a cuccokat (mármint én), és indulás. A strandolós tengerpart nincs kifejezetten közel, de ezt is le akartuk tesztelni, hogy meddig tart tőlünk az út. Szerencsére nem kellett a Synatagmáig menni átszállással, mert kiskubiztam, hogy a mi vonalunkon, majdnem Pireusnál át lehet szállni egy másik villamosra. Eszerint cselekedtünk, irány Faliro. Itt található többek között a Béke és Barátság Stadion!!, amit az Olimpiára húztak fel. Valamint több kisebb pálya, egyebek, elég elhagyatott vidék amúgy.



Átiszkoltunk a villamoshoz. Ilyenen itt még nem ültünk, a Khaled nagyon izgatottan várta. Pár megálló után a vili, közvetlenül a parton látszott menni, gondoltuk, majd ahol elég méltó a part ott leszállunk. Az Eden nevű megállót választottuk. Mindeközben kisütött a nap, sőt kifejezetten meleg kezdett lenni.
A parton a bárokat leszámítva, pezsgő élet fogadott, nem hittem volna. Csinos játszóterek, partocskák, vitorlások, homokos, kavicsos tengerpart.


Szolídan indítottunk. A Khaled persze egy pillanat alatt vértolulást kapott a 'nagy pancsi víz' láttán. Leszarta ő a homokot, kavicsot, csakis tapicskolni akart. Egy ideig ellenálltunk...






De ANYA én be akarok mennnnnniiiii...


Aztán sírva fetrengett, hogy ő csak azért is be akar menni. Ekkorra, már többen mártózkodtak, fürdőruhában napoztak. Valóban nagyon meleg lett, csak úgy tűzött a nap, a víz pláne kellemes volt. Gondoltuk ennél betegebb már nem lesz...
Figyelem, durva sztriptíz következett, ahogy lassan beadtuk a derekunkat...

Először levette a cipőt, nadrágot, harisnyát, had érje a lábát, úgyis hideg lesz neki...



Hát nem volt hideg, viszont beleült, levettük hát a pelenkát...



A sejhaja sem fázott, minek figyegjen ott az a rugi...


És placcs, innen egy tapodtat sem, csapatta rendesen...







No comment, erőszakkal tudtuk csak kiszedni. Lévén november 6.a, nem készültem törölközővel, stb, de a pulcsim alkalmas volt szárítkozásra. Viszont eztán sürgősen elhagytuk a terepet, mert a Khaled komolyan be volt gurulva. Sétálgattunk még a napsütésben, visszafelé...




Persze kiütötte magát a kicsike, de nem hagytuk a metrón elaludni Mégiscsak genyóság lett volna, ha ő kitombolja magát, aztán jót alszik hazafelé, otthon meg kezdjük elölről. Kibírta szerencsére és gyors ebéd után 2 és fél órát aludt. Mi is majdnem annyit:) A délután eseménytelenül telt, de hát ez után nem is kellett más:)

Donald Kacsa, Adri kikönyörögte...


A Khaled hamar aludni tért, szinte kéredzkedett:))) Hát a friss tengeri levegőt még szoknia kell.


8 megjegyzés:

  1. Én se, de a gyerekpornót elég rendesen büntetik a világ minden táján :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a kutyaharapás szőrivel tipikus esete remélem ettől már tényleg meggyógyul. és Kiskhaled már mutatkozott meztelenül máskor is azt hiszem... na de az, hogy november 6-án egy családunkhoz tartozó egyén fürdik a tengerben megbocsáthatatlan. Azt hiszem kimutatkozom, vagy legalábbis kitagadok mindenki mást. Ja és nem kaptok a tervezett disznóból sem amit tüntetőleg karácsony táján kívánunk feldolgozni, de aki tengerben fürdik és lazaccal tömi a bendőjét egyszerűen nem szorul rá. Szmog vs. tengeri levegő 0:1

    VálaszTörlés
  3. Durva! Mégis hány fok volt ma? És hány fokos a tenger? A helyedben én azért nem haragítanám az összes rokonomat és barátomat magamra. Miért nem tudtad azt írni, hogy fújt a szél, nem mentünk sehova, és egész nap a hülye B-t néztük???

    VálaszTörlés
  4. A képeket meg éjszaka fotosoppolja...

    VálaszTörlés
  5. Tudom, hogy gáz, gondolkodtam is, hogy le merjem e írni:))) Tudtam, hogy kitör a parasztlázadás!

    Tozs: ez már írtam eleget, nem?;)))
    Mária: nem fer engem is kitiltani a disznóölésből én nem is fürödtem. A lazacból meg nem hozunk neked karácsonykor, ha ilyeneket mondasz:))))

    VálaszTörlés
  6. Marzsó: remélem figyelted, ügyeltem arra, hogy a szerve ne legyen látható a fotókon:)

    VálaszTörlés
  7. dehát mégse tilthatom ki a purdét vagyis mégis téged kell szankcionálni. bár te vezekelsz barneyval. na jó akkor jöhettek.

    VálaszTörlés