Meglepetés lesz...

2011. november 3., csütörtök

Szerda 2, klasszikus program

Ma éjszaka az Elsőszülött hangját sem hallatta, nem is nyöszörgött. Jó úton halad a gyógyulás felé, bár eddig is látszott remélem, hogy nem súlyos az állapota. Olyannyira, hogy reggel fél 9-kor már a második reggelijét fogyasztotta. Az Adrinak elkészített pirostésztát. Fene az gusztusát...



Imigyen jóllakva, játszottak egy nagyot...





Csodás időnk volt ma, lementünk vásárolni délelőtt, majd elsétáltunk a következő metrómegállóig, Kifissia irányába. Van itt egy kedves kis templom. Khaled 11 óraizott, gábi bekukkantott...


 Beugrottunk egy csodás gyógyszertárba, mert a gyerek megfázásának egyetlen megmaradt, nem túl zavaró (de múlni nem akaró) tünete, hogy az orrából csordogáló lé ez esetben összefolyik a szájából állandóan csordogálóval. Vettünk is egy remek tengervizes orrsprayt, amit talán az orrszívó porszívónál is jobban megvet. Ezt magasról leszarom, mert használ, csak két ember kell az eredményes használathoz. Jól meg is sértődött, de azért elfogyasztott némi pirostésztát, majd szó nélkül aludni tért. Mi is így tettünk:) 

Ébredés után A PARK-ba készültünk és ha szerencsénk van a Zappeion Palotát megnézni. Nagy mennyiségű sikkadt kenyérrel készültünk, hogy kacsa és lúd barátaink hajlandóak legyenek foglalkozni velünk.


Helyi erők...


vs. bavándorlók...

Nem is volt ebben semmi hiba, míg a kisállatok étvágyát látva a Khaled is meg nem kívánta a kenyérkét. Innentől egy falatot sem adott senkinek, a galambokat elkergette, a ludakat el SICC-elte.




Átvágtunk a kerten, és kutattuk a babérfákat, mert Gé otthoni készletei megcsappantak. Találtunk is eleget, diszkréten szedegettünk. Mint akik jól végezték dolgukat, irány a kert másik része, ahol a Zappeion Palota áll.



Impozáns épület, az újkori olimpiai játékok idején épült. Most konferencia helyszínként funkcionál, de itt tartották az EU csatlakozási ünnepségeket is.


Nem lehetett bemenni, de a kertje nagyon szép és szerencsére sok az apró kövecske. Ekkor már elég gyorsan sötétedett és a szél is felélénkült. Némi ordítás árán sikerült hazaindulnunk.



Szerencsére Adri pont telefonált, hogy hamarabb végez, így felvehettük őt is a Syntagmán. Sőt Khaled illegethette is magát a kollégák előtt.
Gábi még beugrott a pékhez, mi feljöttünk, hogy míg nem látja, a tengervizes kezelést megejthessük. Jó ez a szer.
Kezdődhetett az esti buli, páros lábbal ugrálás 3 rajongó fején, dumaparty. Sajnos Barney kimaradt, mert nem volt internet. Megbocsáthatatlan szabotázs. Túltette magát rajta, belakmározott, megfürdettük, csákó.
Az eredeti terv szerint elmentünk volna Adrival "randizni", de már a mi erőnk is elfogyott, majd holnap reggel lesz inkább kávézás. Arany élet.

2 megjegyzés:

  1. remélem sikerül kettesben lennetek, és köszönjük végre a bejegyzést ma éjszaka konkrétan a bogról álmodtam, mintha az aktuális szösszenetet olvastam volna. Hamar kialakulnak az elvonási tünetek ám! Ja és tegnap máglyarakást! készítettem. Én se tudtam mi az de Miklós szerint t mindenki ismeri és én meg csináljak ha kell internetről is. Mindenképpen. Nekem édes lett de ő megeszi egyedül is úgy látom.

    VálaszTörlés
  2. Jó vagy, csak hajrá, az uradnak is jár egy kis finomság, még ha te nem is szereted. Sőt nem is illik szeretni, ha ő imádja:))))

    VálaszTörlés