Meglepetés lesz...

2011. november 4., péntek

Péntek 4, itthon ejtőzünk

Baci roham, tüsszög, köhög, kapar. Egytől-egyig így vagyunk ezzel, de nem veszélyes. Gungi állja a sarat és fáradthatatlan programcsináló. Hajnalban kel, befekszik Gábi mellé, löki a sódert. Én közben, mint hűséges rabszolga szállítom a slukit, macit, izzítottam a számítógépet, MOMO!
Felkászálódtunk kisvártatva, de azért a pirkadat első jeleit megvártuk. Nem voltak nagy terveink, csak a túlélés. Adri 1 órára készült dolgozni, mi lementünk Gével a bótba, hogy a búcsúebédnekvalót, kisebb kincseket beszerezzünk. 

A búcsúebéd stílusosan gyros volt. Igazán nagyszerűen sikerült...


Kollektív szundikálás következett. Folytatódott a vérszívás. Új kedvencek: a dohányos dobozból eszkábált persely és Gábi forintjai. Ez hosszan leköti, de persze csak, ha ketten ülünk mellette és tapsolunk, mikor egy pénzt sikerül bedobni. Agysorvasztó meló. A tegnapi lencse is éreztette hatását, meglepett HOPPÁ-k kíséretében. Éreztük, hogy így hosszú lesz a délután, de nem akartuk a szélbe kicipelni a taknyos gyereket. A köhögés mellett egész nap úgy izzadt mint a ló. Nem viccelek, ömlött róla a víz, pedig nem volt lázas, nem volt túlöltöztetve. Haját persze nem engedte megszárítani, retteg a hajszárítótól. Patthelyzet. Múlattuk, múlattuk az időt, sütött neki Gábi egy plusz adag sült krumplit, ez pár percig szintén elfoglalta. Az étvágya töretlen, nem aggódunk túlságosan, de azért elég ingerült volt egész nap, ha nem sikerült valami. 

Barney mindig segít...

Eljött a fürdés ideje is, nem tiltakozott. Egy pénzt azért magával kellett vinnie:)))


KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
Kedves Család! Ebből remélem már érzékeltétek, hogy Gé csak holnap reggel indul, ellentétben azzal az álhírrel, amit maga magáról terjesztett. Vasárnap vár benneteket természetesen, mert hajnalban már megérkezik, de ne számítsatok rántotthúsra, ezt üzeni:))))

Ezek tegnapi szép virágok, de valahogy kimaradtak:)...



Jó éjszakát, holnaptól újra szinglik leszünk, cigcognak az egerek...:)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése