Meglepetés lesz...

2011. november 23., szerda

Szerda 23, reggeli Parkolás

Reggel, szokásos:) A Pampers-ös dobozba bújni előlem viszont amatőr dolog:)...


A mai napra remek időt mondtak, a korai indulást választottam városátszelő túránkhoz. Adri délelöttös volt, mi is a Syntagmára indultunk, menjünk hát együtt, had örüljön:) Túlzottan nem örült, mert a Khaled miatt szükséges, plusz utazásra szánt időnek, már a metróhoz menet (fél saroknyira van) a nyakára hágtunk. Kénytelen volt (a csokival már reggel 8-ra összekent) gyereket az öltönyéhez szorítani és robogni a szerelvényhez. Amit persze lekéstünk a lift miatt:)))
Kárpótlásként összefutottunk egy kollégájával, akinek dicsekedhetett a gyermekével. Tragédiát sejtettem mikor felszálltunk, de szerencsére jó messze sikerült csak leülni. Adri takarta az örjöngő furiát:))) Nem lepleződött le.
Elkísértük az irodáig, aztán a naplopók ráérősségével visszakanyarodtunk a Park felé. 
Csodaszép volt így reggel, őszies színekben is...

nem túl őszies pálmák...

egyáltalán nem őszies ciklámenek...

A bácsi séta közben tornázott...


aranyosnak tűnik igaz?


ezért jobb a fénykép, mint a videó. Itt mindenre fény derül...


Khaledka a potenciális veszélyforrás közvetlen közelében...


illetve kövek között...


A legtöbb időt persze a házi-állakertnél töltöttük. 

Szerencsénk volt, odamerészkedett egy...




Szerinte még mindig CICA, de már nem teljesen biztos benne:)

Jól elfáradt, volt esély, hogy a további programpontokat kibírja nyugodtan. Visszamentünk a Syntagmára, onnan végig az Ermou utcán. Még sosem láttam a boltokat nyitva. Most jól megnéztem őket;). Elballagtunk egészen Monastiriki-ig. Itt feltankoltunk szőlőből, mert a séta bágyasztó hatása kezdett elmúlni. A táplálkozás viszont vígan lefoglalta, amíg a piacon voltunk. Tehát Monastiriki-től végig az Athina utcán az Omoniáig (juj!). 
Ugye szép kis kör, külön csodálatos, hogy örjöngés nélkül megúsztuk:)
Hazafelé még vettünk kenyérkét is. Itthon már csak arra volt ereje, hogy pár falat tésztácskát benyomjon, de azt sem túl nagy meggyőződéssel. Délben már az igazak álmát aludta.

Így hosszabbra nyúlt a délután, de jól szórakoztunk. Hajtottunk mindenfélét pipatisztítóból, rakosgattunk műanyag halakat, rajzoltunk, takarítottunk, igazságosan megosztottuk figyelmünket Poirot és Pingu között. Valamiért a végkifejletet sosem akarja megtudni, így kénytelen vagyok elvtelen módszereket is bevetni...


Persze az evés terén elszenvedett lemaradását behozta később, 3 karéj kenyér yoghurttal. Ez a yoghurt teljesen olyan, mint egy light tejföl. Csak ezért lehet itt az életet kibírni:)))
Adri jött ma időben, örvendeztek egymásnak. És néztek egy kis Pingut, kigondolta volna:)))

Bónusz videó arról, milyen ha a gyereket nem hagyod belenézni a kamerába...



Bónusz videó arról, aki a felnőttek fogkrémjéért hisztizik:)...




3 megjegyzés:

  1. Biztosan nyúl az az állat? Elsőre olyan volt mint egy tengerimalac, Miklós csincsillát is mondott. Egy biztos, hogy nem cica. Na mindegy. Ma Margiték helyett Irénéknél voltunk látogatóban. Hirtelen elhatározással nem hagytuk veszni a délutánt, úgyhogy beugrottunk. Mikó fantasztikusan érezte magát és én is! Jó éjt! És mi is számoljuk a napokat.

    VálaszTörlés
  2. A kameranézős nagyon vicces, bár kicsit kegyetlen. De megérte! :D Nagyon édes, ahogy simogatni próbálja a nyulat, de közben fél is tőle. A nagydumás bátor Kalóz!

    VálaszTörlés
  3. Jó napot kívánok, én azt szeretném kérdezni, hogy valamelyik filmet megnéztétek már? A sok videóról jutott eszembe. véleményeket kérek!

    VálaszTörlés