Meglepetés lesz...

2012. március 1., csütörtök

Édes semmittevés - Csütörtök 1

Nem szaporítom a szót, ma csak vártuk, hogy holnap legyen:))) Mert akkor, már jó idő lesz.
Hármasban nyomtuk a délelőttöt. Mivel általános sztrájk, Adri taxival készült a dolgozóba. Megfőztem az ebédet, fincsi gombaszószt, rizst. A múlt szombaton nem tudtam uralkodni magamon és a Kleopátrában (az egyiptomi bolt, ha emlékeztek) vettem egy drága hosszúszemű rizst. Hát megérte, olyan finom, hogy magában is csak lapátolnánk egyfolytában. 
Őrjöngés, sivítás, TÉ, PAPA, MAMA, GIGLA, SÁL, INTA, ODA. Ebből egyértelmű, hogy együtt indultunk, hogy a munka frontja előtt elfogyasszunk egy kávét az első Márciusi Nap tiszteletére. Ha nem lenne ez a handy-capes hónap, akkor Khaled pajti ma lenne 23 hónapos. Juhéj! Ez is igazán elég ok egy ilyen luxus kalandra. Kivételesen az ünnepelt is értékelte, bár kellett hozzá, hogy az apjával időközben elszaladjon venni egy tábla csokoládét. Kirúgtunk a hámból rendesen.
Sétálgattunk is kicsit, de csak nem jött az a taszki, így mi inkább hazaindultunk. A delikvens amúgy is kivolt, épphogy legyűrt egy kis ebédet és ment nonókázni.
Huh, én is megünnepeltem magam, újabb kávé:))) Poirot, kanapén fetrengés:)))

Ma már sokkal rafkósabb voltam, nem lőttük el délelőtt a boltozást. Így a hosszú szunyókálás után még egyszer lemehettünk. Közben a napocska is határozottan kisütött, de a szél, hideg azért még maradt.
Nem akartunk a boltig eloldalogni, vettünk méregdrága tejet a péknél, még szerencse, hogy volt nálunk PÍZ.

Itthon közös megegyezéssel nem cincáltuk egymás idegeit. Kedvenc helyem az ablak melletti szék, ott szoktam a teraszajtót résnyire nyitva cigarettázni és nézelődni. Kisbarátom is csatlakozott egy ideje, odahozta a kis sámliját, együtt nézzük az eget, latolgatjuk az esélyeket. Nagy komolyan kinéz az ablakon: -mutat-, MAMA, TÉ, ODA! - sóhajt - SZÁÁ (hideg) - sóhajt -,  Igazán empatikus:)))

Szerény képgaléria...



Néger eszkimó...


Megbízható társaink...már gyűlnek a kenyérhéjak:)


3 megjegyzés:

  1. Édes Kiskalóz, tényleg 23 hónapos! Hát pusszantjuk innen a messziből, úgy gondolom túl jó ez a gyerek, túlságosan empatikus és beletörődő a sanyarú sorsába. (Bocsi, ma rossz napom volt, sajnálok piszkosul mindenkit)

    VálaszTörlés
  2. Ne szabadkozz, a mi szívünk is együtt dobban a világ összes nyomorultjával, köztük is kiváltképp veletek. Nem sorolom kinek milyen sanyarú sorsot vízionálok, de tényleg. Szegénykéim!

    VálaszTörlés
  3. Nem kell elkeseredni, vannak még mázlisták erre felé is. Andrisnak ugyanazon napon (sőt 10 percen belül) mondtak fel, és ajánlottak egy új munkát (nagyon jó fizetéssel). Mégis van valami abban a kínai horoszkópban. Olvasgassátok!

    Khaled annyira szép ezeken a képeken, hogy percek óta nézem. Azt hiszem az első a kedvencem, de azért a harmadikon is van egy csáb nézése. Őrület, mindjárt 2 éves!

    VálaszTörlés