Meglepetés lesz...

2012. március 24., szombat

Bicaj és pofon (nem tőlem) - Péntek 23.

Nos lássuk. Megpróbálom szombat hajnalban felidézni mi is történt tegnap. A reggeli rész kétségtelen: hajnal, MOMO! HAMM! stb.
Adri sajnos ezen az utolsó héten mindennap korán megy, hogy valamicskét behozzon a lemaradásából. Természetesen jövő pénteken nem:))). Ma együtt mentünk volna a JUMBO-ba körülnézni. 
Hát így csak a Khaleddel maradtunk, de nézelődésben ő is nagyon jó. Elmetróztunk a kimondhatatlan nevű megállóig (Neratziotissa). Ez egy nagy állomás, mert itt lehet átszállni a suburban vonatra is, ami a repülőtérre visz:). Ennek következtében forgalmas utak, bevásárlóközpont, stadion, minden van a közelben. Viszont a liftek közül 2 nem működött, forgalomszervezési bravúrrá téve számomra a babakocsival való átkelést a Jumbo oldalára. Végül sikerült...



Ez olyan diszkont áruházféle, hatalmas és ami itt nem kapható az nincs is. Nem csak játékot, ruhát, babaápolószereket, papírírószert, csokit. stb. is árulnak. A közelgő ünnep miatt, jelentős felületet öntöttek el a gyertyák, tojások, dekorációk.
Nehezen, de megtaláltuk a járgányokat. Itt csalatkoznunk kellett, mert kisebb volt a választék, mint a nagy játékboltban. Viszont volt egy darab, amit már láttunk másnál. Khaledet elforgattam, kapott csokit és a háta mögött leboltoltam a kérdéses darabot az eladóval. Nem mutatom meg, majd pénteken. Annyit elárulok, hogy nem motor, mert az itt nincsen, hanem egy 3 kerekű kisbicikli, de lábbal is hajtható, ha az érintett úgy szeretné. Izgulok nagyon!


Visszavergődtünk valahogy, itthon már készen várt a finom vöröslencse leves. Hatalmas adagot bepucolt. Ninnanó!
Rendesen aludt, jókedvűen kelt. Délelőtt még nagyobb terveink voltak, de mire összeszedtük magunkat elég volt a téren csövezni. Rengeteget hintázott, labdizott. Falatozott...



Történt egy kellemetlen incidens is. 
Jár ide egy nagyon furcsa kislány, valamivel kisebb a Khalednél. Furcsa vöröses haja van (gyanítom, hogy befestették neki, mert az apja és ő is tök arab) rohadt nagy feje van, és akkora szemei, hogy az már morbid. Na szóval irtó nagy dumás és alapvetően szeret mindenkihez odamenni. Khaledet leparáztatta teljesen, de azért barátkoztak. Majd odajött újra a tökmag, valamit fenyegetőzött és két szabályos pofont osztott a gyerekemnek. Néztünk egymásra mit két kis Fonzi. Nem vertem laposra, mert időben megsajnáltam. A Khaledet pedig megdicsértem, hogy milyen ügyes, hogy nem ütött vissza egy lánynak. A szerencsétlen apja szerint ez marha jópofa volt, küldte is utánunk a gyereket. Mi nem süllyedünk ilyen mélyre, elpucoltunk a pékségbe. Végre csináltam róla képet is...


Sajnos ide is követett minket, a Khaled teljes parában volt, de a boltos néni megmentette. Kapott fetasajtos pitét is tőle a nagy ijedségre. Innentől nem bánta. 
Kicsit fel kell vérteznem ezt a nyomikát, hogy a világ kegyetlen, farkastörvények uralkodnak. Nem érti szegénykém az erőviszonyokat:)))
Jöttünk is haza, hátha a kóbormacska otthon van. Nem találkoztunk, de itthon elrajzolgattunk, vacsoráztunk. Megjegyzem, mikor elfogyott a tojáskrém és ezt közöltem azzal, hogy mi mást lehet még enni, szabályosan hozzám vágta a tányért az összes maradékkal. Engem persze tud fenyíteni. Legközelebb hagyom, hogy a szörnylány meg is harapja:))).

5 megjegyzés:

  1. Hogy mik vannak? Erre nem lehet felkészíteni, mert ez aljas szemétség, főleg, hogy az apja még bátorítja is. Felháborító. De ha arabok, Adri elbeszélgethetne velük, hogy ez más országokban nem olyan vicces, és hagyja abba a pofozkodást a szörnylányuk. Bakker!

    VálaszTörlés
  2. Hát bizony, majd ma ráuszítom az ostoba faterra az Uramat! Szegény kisgyerek, mit láthat otthon, ha ez az egyetlen elfoglaltsága, hogy leszidást imitál és pofoz?

    VálaszTörlés
  3. Szegény kis Kalóz! De tényleg megtanulja majd, hogy térhet ki előle, nem kell neki is visszavágni. Minél többet megy gyerekek közé, annál több agresszióval fog szembesülni. Erre te is készülj fel.
    Hol a mai (tegnapi) filmem? Hogy vittétek haza a bicajt?

    VálaszTörlés
  4. Film sajnos nem készült, de ma pótolom. Lesz halas is, azt úgyis szereted. A bicaj szerencsére összeszerelős, úgyhogy egy dobozkába belefér. Ez jó, mert így van esély, hogy Budapestre is eljut, mert nagyon jó konstrukció:)))

    VálaszTörlés
  5. Nem biztos, hogy érdemes Adrit bevonni ebbe a meccsbe, lehet, nagyobb lesz a baj. Ki tudja, pontosan milyen arabok azok, még a végén belháborút okoz az ügy, s kész a diplomáciai botrány. Ezek a váratlan pofonok azonban az élet teljes hosszábban bármikor jöhetnek, változatos formákban... tényleg fel kell rájuk készülni, hogy az ember kezelje őket, szóval szerintem nem gáz.

    VálaszTörlés