Meglepetés lesz...

2012. március 18., vasárnap

Porche vs. Ferrari - Szombat 17.

Elnézést a hallgatásért, de az internet szolgáltatás szünetelt. Cserébe viszont történt egy csomó érdekesség. Először is, ragyogó napsütéssel megérkezett az igazi tavasz. Már nem reméltem, de itt van és marad is, ha minden igaz. 

Frissen, fitten ébredtünk, sőt előző napi léleknyomorító beszédem hatására Adri is szinte "magától fölkelt". Szükség is volt az összeszedettségre, mert a piacozás, csak mint szükséges feladat szerepelt a listánkon.
Kis reggeli kudarc, nem sikerült a zsírkrétákat visszahelyezni a dobozba...



Gyorsan megvettük a betevő halacskát és változatosság képpen, egy jóképű szárnyast. Tojás, banán elmaradhatatlan. Még volt időnk egy kávéra a garázsvásár kezdete előtt...


Ellenőrzi a forgalmat...



A garázsvásárt egy facebookon megismert család tartotta. Amerikába költöznek, sokéves itt tartózkodásuk minden kellékének a seggére kell verniük. Halandri volt a célpont, ebben a városrészben már jártam, mikor a két játékot vettem a Khalednek. Adri kicsit aggódott, hogy hová is cipelem tulajdonképpen, de már az úton megnyugodott. Csodás ez a környék, nem túl procc, de nyugodt és élhető...


A vásár minden várakozásunkat fölülmúlta. Én pár könyvet szerettem volna venni, esetleg valamit a Khalednek. Sajnos mivel az Christinanak 8 hónapos ikrei vannak, ez csak részben sikerült. A legnagyobb katarzis Adrit érte, aki pillanatok alatt elmerült a guberálásban. Sajnos ezért nem is tudtam fotókat csinálni, mert Adri trécselt a házigazdával, a Khaled az üvegárura utazott. Közben én is próbáltam nézelődni. Annyi volt a kincs, hogy a filléres árak mellett is otthagyhattunk volna egy fizetést:) Szerencsére a Férj búvárfelszerelései a pincében voltak, ezeket nem kellett rögtön megvennünk. Válogattunk, fizettünk gyorsan, mert Khalednek már igencsak fellőtték a pizsót, de úgy felpörgött, hogy szerencsére nem aludt el hazáig.
Gyorsan harapott valamit és ágyba bújt.
Amíg ő alszik, lássuk kinek mitől gurult el a gyógyszer ezen a verőfényes szombat délelőttön.

Adri:
-2 db baseball sapka 1-1 EUR (bóváros logóval)
-csodás nyugatias utazótáska 5 EUR (de ezt gártisz kaptuk)
-horror regény egy repülőgép katasztrófáról, angol nyelven
-És a fő-fő attrakció Moulinex Izzy kávéfőző (15 EUR), igazi kávé ill. capuccino készítéséhez...



Mennyei kávét főz igazán jó nyomás alatt, Adri gyorsan vett hozzá egy doboz Lavazza-t.  Még szerencse, hogy mondtam, lehetőleg olcsóbbat vegyen:))).

Pipi:
-napszemüveg és kalap 1-1 EUR...


-csodás tálkák 5 EUR...


-őrületes abroszkák és futó 6 EUR (mellesleg passzol az előző darabbal:)...


Khaled:
-Porche Carrera 3 EUR. Sajnos az első ülések már kitörtek, mikor karambolozott a metró padlóval:)))
-Ferrari Coyosa távirányítós autó 5 EUR...


Mindenképpen ide kell írnom (Adri megparancsolta), hogy egy ilyen újonnan 120 EUR. Hülyének is megérte, főleg hogy az elem bele 8 EUR-ba fájt. Hivatalos átadás II. Szülinap, de tegnap ébredés után emlékezett rá, így odaadtuk neki. Ma már nem kereste:)))
-piros rizses ülőke 3 EUR...

 
Közben készült az ebéd is. Most először makréla...


Friss kakukkfüves paradicsomsaláta, balzsamecettel...

 
Kopogott a szeme mikor felébredt, HAMM...


Pofákat is tud már vágni...




A továbbiakban játszottunk az új járgányokkal és sajnos a napszemüvegemmel...


Henyéltünk és álmélkodtunk, hogy milyen jó vásárt csináltunk:)


További videók a Youtube-on!:)

4 megjegyzés:

  1. Hát ez nem is egy kávéfőző, hanem egy Presszógép! Ti tényleg nem vagytok kispályások, de valóban csodás darabokat vettetek, úgyhogy megértem, hogy nem tudtatok ellenállni.

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, oda vagyunk, meg vissza. És fillérekért? Olyan cappucinót rittyentek mindjárt, hogy megemlegetem:)

    VálaszTörlés
  3. Nagy fogás volt, az már tuti. Gratula! A tálak és a futók nagyon szépek. De az már biztos, hogy nektek is kell vásárt tartani. Vagy mi lesz a sok kinccsel?

    A pofavágós sorozat óriási! A makréla pedig gyönyörű állat.

    VálaszTörlés
  4. Egyenlőre az amortizáció kéz a kézben halad a beszerzéssel:) Ruhák, játékok, edények naponta vállnak használhatatlanná. Nem lesz gond!:)

    VálaszTörlés