Meglepetés lesz...

2012. április 5., csütörtök

Felvonultunk a korzón - Szerda 4.

Gyors jelentés! Minden okés volt tegnap, de este ellustultam az írást. Ma reggel jutott eszembe, hogy áramszünet lesz egész délelőtt. Valamit ügyködnek az utcánkban. Pihenő időben pótolom:)))
Ebben a percben MAMA! telepatikus képességű utódom megérezte a bekapcsolt számítógép sugárzását! Cső!

Na visszatért az áram és a békesség. Apjuk dolgozóban, gyerek ágyban. Lássuk a tegnapot.
Semmi fakszni, indulás előtt egy nagy lufi party...




Ezt nem lehet megunni. Van még tartalékba is, pedig egy sem pukkant ki. Elundultunk Adrival, mert tátongott a hűtő, még a só is elfogyott, pedig arra Khaled vigyáz (talán ezért). Napok óta mennek a fűrészek az Acharnon-on, ez sikeredett. Tudom, hogy kinő, de akkor is morbid...


Bevásároltunk, már szalad is a zsákmánnyal...


Persze, hogy a szörpikét nem akarja ereszteni. Üvegét gyorsan fel is töltöttük...


Játszóztunk, Niko barátunk társaságában, nála mindig van valami kincs. Vettünk kenyeret, kaptunk sütit. Tiszta szégyen, muszáj lesz mást is vásárolnom. Itthon főztünk paprikás krumplit, természetesen őrült sikert aratott. Pihenő. Már megfigyeltem, ha valamiért felébred délután még idő előtt, visszaalszik és elölről kezdi:) Ma is így volt, 4 ig húzta a lóbőrt. 
A terv szerint séta. Kocsi nélkül indultunk Monastirakiig. Onnan végig az Ermou-n, találkozó Adrival.
Irultam pirultam. A Show része volt többek között: férfiaknak pacsi, nőknek seggrepacsi. Szatyrosoktól kajakoldulás, üzletek ajtaján beordítás. Zenészeknek integetés, tánc, taps. Egy pisi az ereszre. Csúcs élmény: épp kézen fogva bandukoltunk, egy pasas kikanyarodott az egyik boltból, Khaled elkapta a kezét. Így sétáltunk hármacskán egy darabon, mert nem akarta elengedni. A srác haverjai fetrengtek a röhögéstől, mi pirultunk. Jobb, mint kutyával ismerkedni. Szerencsére Adri nem látott meg, pedig már közel voltunk a Syntagmához:))).

Pedómester a hasát mutogatja...



Zenét hallgat...


Természetesen élvezte a szabadságot, nekem csak a fele hajam hullott ki. A lego boltban is voltunk, lehet kicsit játszani is. Telefonált is minden fülkéből.
Egyszerre értünk a térre Adrival, de pucoltunk is, mert már gyűlt a nép a tüntetéshez.
Itthon már csak tettünk, vettünk, megnéztük a Hamupopócskák. Nekem tetszett a legjobban:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése