Meglepetés lesz...

2012. április 21., szombat

Rendhagyó délelőtt, hujujuj - Szombat 21.

Újra szombat! Mielőtt kórusban kántálnátok, hogy "tudjuk, elmentetek a piacra" szólok, hogy nem mentünk piacra. Trükkösek vagyunk igaz e? 
Helyette a helyi hentes felhozatalt teszteltük. Halat nem akartunk venni (hoppá, még egy érdekesség), a piacon pedig az a nagy szám. Vettünk marhahusit, csirkét, tojást. Az áru csodálatos, a szellős eladótér és figyelmes kiszolgálás is üdítő volt. A boltba csak zöldségféléért mentünk és újabb elemként visszavittük a még novemberben termelt pár üveget. Vicces masina, a betétdíj 14 EUR Cent. Teljesen bezsongtam, a pénztáros fetrengett a röhögéstől.:)

Nem volt más hátra csak a főzés: házi gyros...


ABBÓ!...


Második fogás: túrógombóc (azaz inkább galuska)...


Közben Kuled finomkodva ellenőrzi a cukros yoghurtot...


Maga a gombóc nem érdekelte, ennyit csinált vele...


Azért a lekvárból és egyebekből fogyasztott rendesen, bekómázott. Ma csodás szép időnk volt, elnetünk a tengerpartra. Itt már nem volt olyan tökéletes, mert túl erősen fújt a szél. Ő erről nem vett tudomást...




Még a toiletre is vinni kellett...



Aztán kicsit megfürdött...





Kicsit túlságosan is fellelkesült. Bár nem volt csontig hatoló a hideg, de még nem egy lábmosó víz. Nem lehetett kiszedni...


Megy a tenisz is...


Szépfiúk és pálmák...


Újabb játszót teszteltünk. A kilátás nem rossz...




Távolban a szörfösök, ők örültek a szélnek...


Pókember egy kevésbé elegáns kiadásban...


Estére teljesen kipurcantunk. Ehhez hozzájárult Khaled új dalocskája, amit a metrón költött. Épp az ablakot lehelgette, szóltam, hogy Pfúj, piszkos, kakis. Erre ezt felelte: KAKA-PISI, KAKA-PISA, BUMMBUMM. BÁJBÁJ PISI, KAKA BÁJBÁJ! Itt még hagyján, de ezt Pesten is elő fogja adni:)))

Mire hazaértünk, már a Pinguhoz sem volt ereje, csak lerogyott a szőnyegére. Játékot imitált, de a fürdő hívó szavára azonnal feladta. Még mesét sem akart, szaladt az ágyikóba. BÁJBÁJ!

4 megjegyzés:

  1. Szeretnék idézni a törzsanyagból:
    "Khaledka örülhet, mindenünket Sudocremmel fogjuk kenni vastagon ezentúl." - Kucs Piroska, Felvesszük a ritmust, athenszerintunk.blogspot.com, 2012. február 22.
    ...és Khaledka szemlátomást örült is és vastagon kente mindenét.

    VálaszTörlés
  2. Már megint milyen szemfüles ez a Gábi! Így ne fesd az ördögöt a falra!

    Én csak most vettem észre, hogy ezt a bejegyzést nem olvastam. Mik vannak? Pedig micsoda jó kis nap! A szörfösökön kívül volt még valaki rajtatok kívül a víz közelében?

    Még valami, hogy lehet megunni a piacozást és a halat? Betegek vagytok?

    VálaszTörlés
  3. Igen, igazatok van. Lehet, hogy a Kuled is olvassa a blogot?:)))

    Bizony voltak még emberek, de az árusok továbbra is túltengenek.
    A piacozást csak a múltkori húsfiaskó miatt hanyagoltuk, meg hogy ne szálljon el a délutáni program:) A héten megyünk természetesen:)))

    VálaszTörlés