Meglepetés lesz...

2012. április 10., kedd

Esőnap - Hétfő 9.


Békésen indult a reggel, az éjjeli zivatarok is elvonultak. Adri délelőttös, tisztességgel felkeltettük elkergettük. Mostanában a doboz csak kiborítva jó...



Persze, hogy ezért...


Felajánlottam a Khalednek, hogy menjünk új labdát venni. Kapott a lehetőségen, gyors öltözés, pisi! és indultunk. A Perfect Toys nagyszerű kínálatát egyszer már bemutattam, kíváncsian vártam a fejleményeket:). Nem kellett csalódnunk bár a rózsaszín dominált. Kisfiúknak (bár inkább metrosexuálisoknak) két lehetőség volt. Az előző pszichedelikus típus ezúttal valami bakugánnal, illetve a mikiegeres. Khaled először mindkettőt akarta, de végül az egereset választotta.
Visszafelé az autómosónál időztünk hosszabban. A téren a szokásos...


Kipróbálja a labdát...


Igen, nagyon jól lehet szorongatni, jó lesz:)...


Csak azokkal akar játszani akik vele nem, a próbálkozókat elkergeti. Nem túl aranyos.

Jól elvoltunk a porban is, magocskákat gyűjtött...


Itthon maradékokat ettünk, abból van bőven. Aludni tért. A felhők újra gyülekeztek, de nem gondoltam rosszra. Legrosszabb esetben metrózunk, buszozunk ilyesmi. Közben Adri is fenyegetett, hogy hamarabb jön haza. Sajnos nem így lett (egyik sem)...


Ezek után maradt a fedett program, elvoltunk, de semmi szignifikáns. Adrinak boldogan mutatta az új labdit, nagyot játszottak. Szerencse, hogy tágas a nappali, Kalóznak egyenlőre pont elég:)
Kiégett napunk lezárásaként idillben néztük végig Csipkejózsika kálváriáját. 

Megali Deftera (Nagy Hétfő):
Ne feledjétek itt most kezdődött a Nagy Hét. Helyszíni riporterünk egyenlőre semmi szignifikáns eseményről nem tud beszámolni, de résen van. Reggel spéci mise volt a templomban, de nem járt több harangozással, így nem érte el az ingerküszöbünket:).


Ne felMegali Deftera

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése