Meglepetés lesz...

2011. október 18., kedd

Hétfő 17, csak a pakk

Hétfőn nehéz bármi érdekeset csinálni, ha már nem kell dolgozni menni, legalább élvezzük ki:))). Főleg a Khaled megfigyelésével, főzéssel telt a nap. Ő egész délelött elvolt mint a befőtt, nézte a sorozatait, rajzolt, okoskodott.
Itt a Micit nézi a youtube-on...


Új kedvenc, az öblítős flakon...


 Rajzol...a sámlira


Na vajon?


Igen, ez már az én tányérom...


Kicsit később elfogyasztotta a maradékot is...



Délutánra jobb lett az idő, így felkerekedtünk, hogy egy órás séta keretében eljussunk a Syntagmára, ahol mily meglepő, Adrival volt randink. Ő napközben sikeresen elérte az utazási irodát, juhéj, megvan a csomagunk, mehetünk érte. A Khaled egyre kevésbé tolerálja a babakocsis közlekedést, amit megértek. Nekem sem olyan buli minden szemétkupacon, utcasarkon, úthibán átemelni, tuszkolni. Az elején sétált, de mivel gyökkettővel sosem értünk volna sehova, a fárasztás után muszáj volt beszuszakolnom az ülésbe és uzsgyi. Innentől éhes volt:)
 A séta nála ezt jelenti:



Se tüntetés, se közelharc, megérkeztünk a térre, Adri jött, és végre mehettünk a metróba. A Khaled hangosan sikongatott. Iszonyatos kampányt folytat a járókelőkkel, utasokkal, arcpirító a viselkedése. Megböki a mellettünk ülőt, valamerre mutat és aszongya MÁ! Erre ők valamit válaszolnak, általában kedvesen. Kicsit olyan 'enszondzsavalanszkonsz' stílusban:)))))


Otthagytam őket a metrókijáratnál és elrobogtam a csomagért. Je!


Itthon együtt bontottuk ki. A kedves mecénásunk hegyezőt, sőt ceruzakészletet is küldött, ami osztatlan sikert aratott. Nem is beszélve a kockákról és a távirányítóról:) Köszönjük!


Holnapra napsütést ígér, már kinéztem egy érdekes célpontot!

1 megjegyzés: