Meglepetés lesz...

2011. október 6., csütörtök

Csütörtök, még egy nap

Már alig 24 óra van hátra az indulásig. Körülöttem őrjöngő macskák és családtagok, a becsomagolandó és hátrahagyott javainkról nem is beszélve. Nem olyan egyszerű mindenre felkészülni, de ez amúgy sem erősségem, nem is próbálkozom. Random rántok elő, és veszek ki tárgyakat a bőröndből, végtére is mindegy mi van benne, csak ne legyen több 23 kg-nál:)))
A Melév 3 levelében 3 különböző javallat szerepel poggyászaink mennyiségét illetően.
1. 2 utas, 1-1 db 23 kg-os csomag,
2. 1 felnőtt 23 kg, 1 csecsemő 10 kg-os csomag, ill.
3. Csecsemő se kaja, se csomag, se ülőhely, csak a fülemen lóghat mint megtűrt második kézitáska.:) Sajnos a kézipoggyász súlyhatáron is túlnőtt már (az max 10 kg lehet), de azért reméljük nem fűrészelik le a fölesleges testrészeit:)

A babakocsi oké, de csak ha nem lépi át a titokzatos súlyhatárt, de erre vonatkozóan ember legyen a talpán aki megbízható infót talál. Mindenesetre kimosom még a huzatot, a rárakódott kosz és ételmaradék, biztos hogy lehúzná a gépet:)))

Izgatottam készülődünk tovább, a Khaled akut rohamot kap ha meglát egy bőröndöt. Az ő kis oroszlános hátizsákját is bepakoljuk, hátha érzékeli, hogy nem fogom itt hagyni ebek harmincadjára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése