Meglepetés lesz...

2012. június 1., péntek

Nekünk már hétvége - Péntek 1.

Adri mára szabadnapot vett ki, együtt űztük az ipart. Persze a reggeli műszak az enyém, de had pihenjen a szentem. Igazán jól dolgozott ebben a hónapban, megérdemli.
Nem volt különösebb fennakadás, egész reggel rajzoltunk és ceruzát hegyeztünk. Egyszer csak Adri is feltűnt, mehettünk a boltba. Ma a Carrefour-os kört bonyolítottuk. 

Kuled telepi sanyinak öltözött, hogy elvegyülhessen...



Ez a bót lehet, hogy olcsó, de rossz a hangulat, nem szeretjük. Még zeller sem volt benne, a karfiolon meg több volt a levél mint a karfiol. Harmadrangú intézmény. Gyorsan vettünk még kenyeret és némi spenótos háromszöget, hogy a húsleves elkészültéig kibírjuk. Gyorsan akartunk étkezni (nem tom mért húsleves?), hogy korai fekvés, kelés után mehessünk a bícsre. Hát nem túl korán, de sikerült. Jobb is ezt csak lassan kezdeni, hiába néger valaki.

BAHR, OTT! (Ott a villamos, ami a tengerhez visz)...




Strandcipőt fel és belecsaptunk a lecsóba. A víz kellemes, már nem fagyasztó. Végre én is bemerészkedtem, és először Kuled is úgy igazából...


Minek mondjam, teljesen megőrült...


Nem fázott, nem volt baj a só, semmi. Kihoztuk egy kis melegedésre, törölközésre. Egyből indult vissza. TENI (még)!...


Pár pillanatra sikerült lekötni egy kis szemétszedéssel...


Csak amíg Adri felfújta...


És hancúr a köbön...


Ez a gyerek tényleg valami hal...


Asszem tud úszni...



Jó géneket örökölt...


Az elhaladó helikopterek kedvéért azért felnéztek...


Mindenféle csel kellett, hogy kijöjjön. Megettük a kenyeret és sok paradicsomot hozzá. Aztán kicsit ásott, ilyesmi...


Még több kört tettünk a hajókikötő felé. Itt egy csatorna torkollik a tengerbe, apró halacskákkal és algás kövekkel. Innen sem lehetett kirobbantani, teljesen átszellemült. Aztán csak mennünk kellett, hosszú az út hazáig. Nem akartam, hogy útközben kidőljön. Tette a szépet a metrón, nagy sikere volt. Itthon bundás kenyeret lakmároztunk, arra még volt ereje. Aztán már nem sok, már a 3. mesénél le lehet szerelni. Mikor kijöttem tőle, még utánam szólt: MAMA! VÍZ JÓ!:))) Már megérte!

6 megjegyzés:

  1. Hát ez fenomenális! Az első igazi tengeri fürdőzés! Hiába, aki jógénű... De mi mást is tehetne két ilyen tengerbolond szülővel. Van még két napotok a hétvégéből. Töltsétek a tengernél. (Akkor mentőmellény már nem is kell őkelmének?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük! Igen, a felszerelését még fejleszteni kell, hétvégén majd elugrunk a JUMBOba beszerezni ezt, azt:)

      Törlés
  2. Nagyon jól nyomja, tényleg a génjeimben van a víz imádata és az úszás. Tök érdekes hangulata van a videonak, talán a víz csillogásától, nagyon tetszik. De az a kép a csúcs, ahol apa és fia vonul a tengerbe, ugyanaz a testalak, járás, óriási. Örülök, hogy már megfelelő a víz hőfoka. Mi akkor nem is kérnénk más programot. Már csak 2 és fél hét! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A víz pompás és a levegő sem lesz még olyan fullasztó. Ti tudjátok mikor kell utazni:)

      Törlés
  3. nem lehet hal, mert ahhoz túl sok halat eszik.

    VálaszTörlés