Meglepetés lesz...

2012. június 17., vasárnap

EXTRA 4. Választás - Vasárnap 17.

Ma nem lesz személyes irka-firka, mert függünk a híreken. 
A szavazóhelyiségek 7-kor bezártak, jelen pillanatban 41,64 %-os feldolgozottságnál vagyunk.
Valószínűsíthető az Új Demokrácia Párt győzelme, ami azt jelenti, hogy senkinek nem kell elrohanni az OTP-be visszakérni a repülőjegye árát:).
Sajnos a rasszisták is bejutottak a Parlamentbe, bár (a 6 héttel ezelőtti eredményükhöz képest) veszítettek a népszerűségükből. Ahhoz képest, hogy élő adásban pofozták le a rivális párt női képviselőjét, szerintem nem eleget. Szégyen!

Délelőtt Khaleddal magán közvélemény kutatásba kezdtünk. Interjúalanyaink voltak:
1. Yorgos, a meghasonlott handyman: nem mondta meg kire szavaz, de az Új Demokráciát vélte győztesnek. Különben is nagyon álmos volt, miközben kávéztunk. Attól sem ébredt fel, hogy a Kuled ráborította a forró italt:).

2. Pékség: A kedves hölgy nem ment szavazni, saját elmondása szerint leginkább azt szeretné, ha vége lenne ennek az egésznek és kialudhatná magát. Nem volt potyakaja sem.

3. Alexandra (Tér Kávézó): sajnos nem értette a kérdést, de itt sem volt plusz finomság. Rossz ómen. Hozott anyagból dolgoztunk (fánk). A tulaj viszont elemében volt, pörgött a biznisz rendesen. Még egy fiatal újságírókból álló egzotikus csapatot is fel lehetett fedezni. Interjúvolták a vének tanácsát. Óriási pech, hogy egy mukkot sem értettünk.

4. Khaled maga: nem volt kíváncsi ez egész kérdésre, leginkább labdázni és lapátolgatni óhajtott. Ha szavazni lehetne a Kenyeret és Cirkuszt Pártot támogatná:)

Megfigyeléseink szerint mára véget ért a masszív halálhörgés, siralom. Az emberek nagy része még a templom előtt útba ejtette a szavazófülkét. A jogosultak 60 %-a ment el szavazni. Megkönnyebbülés volt érezhető a levegőben. Túl vannak rajta, utánuk özönvíz. Ha mi is kaptunk volna azokból a finomságokból, amivel az ájtatosságról távoztak, mi is jókedvre derültünk volta. Sajnos Ostoba Anyu sortnadrágban ment tény feltárni, esélytelen volt a bejutás.

Én innen tájékozódom:

Napi Khaled, hogy ne maradjatok teljesen Bundásbarát nélkül...


Együgyű turistáknak álcázzuk magunkat, közben információkat gyűjtünk. A Budapesti Nép Front, akarom mondani a A Budapest Népe Front egyetlen ifjúsági tagja:). 
Izgalmas nap volt a választástól függetlenül is, holnap jelentek!


2 megjegyzés:

  1. A hajában a csábereje jelentős része lakozik, lehet, hogy ezért nincs ingyen szajré...? Mint a praktikum és higiénia őszinte híve, én mondjuk támogatom a nullás gépet, de monyó (vö: Austin Powers) szempontjából ez azért egy komoly vállalás.

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy nem ismerik meg a gyereket ezzel a frizuval?

    VálaszTörlés