Meglepetés lesz...

2012. június 5., kedd

Tovább hedózunk - Hétfő 4.

Elnézést, de tegnap kidőltem. Olyan jó napunk volt, hogy este már nem volt erőm érdemleges tevékenységre. No lássuk. Adri alvós délelőttöt tartott, mi űztük az ipart. Itt ugyebár most van Pünkösd, lementünk kenyérért és megkukkantottunk az áhítatot. Újabb táncbemutató, ezúttal modern stílusban két falevéllel...


A hintában ülni nemmenő, de szerelni, lökni lehet...


Fentiek kombinációja videón...


Kapirgálás...


9-kor még nem volt friss kenyér, de tovább nem tudtunk várni. Korán reggelizőknek nem igazán felhasználóbarát:). A cicuska nem volt otthon, reméljük szül. 
11 körül már Adri is felkelt, nagyjából kialudta a depijét...


Ebédre fantasztikus laktató pirostésztát ettünk (beépítve a tegnap pörkölt!). Aztán gyorsan szieszta, hogy bírjuk a délutáni műszakot. 
előre készültünk, Kulednek csak öltözni kellett és irány a part. A vonaton már alig bírt magával...



Megint új strand. Kalamaki megállónál. Gyönyörű tiszta a víz, apró kavicsos a part. Napernyőt és nyugágyat lehet bérelni, de ezen az oldalon nem muszáj. Kávézó is van, meg minden. Kuled szempontjából eddig ez a legjobb terep...


A négereket is kenni kell, különösen a kiálló testrészeket...


És placcs...




Adri műszakja, főleg a parton. Pont jó ez a kis kavics...







Gyorsan egy kis táp, kell az erő...


Még egy nagyot fürödtünk, most már teljesen jó a víz, akármeddig bent lehet maradni. Adri úszott is egy nagyot. Volt kis labdázás, szomszédos napozók zaklatása és máris indulnunk kellett. Nem ennek örült...


Pont lekéstük a villamost és egyenlőre csak negyedóránként jár. Lepkenézéssel ütöttük el az időt...


Jó naná, hogy volt egy kis tánc is...


Dokumentáltam a viszonyokat. Bele kell húznom:))...



Robogtunk haza. Kuled nyomta a showt a metrón is, ez legalább ébren tartotta. 
Gyors zuhanyzás. A tengeri kiképzés újabb előnye, hogy hagyja megmosni a haját, mert nem rémiszti a szemébe folyó víz. Simán, gyakorlottan prüszköl. Éljen! 
Holnaptól dolgos hétköznapok, de igyekszünk izgalmakkal is szolgálni!:)

2 megjegyzés:

  1. Jó kis nap! A többiek már lefordultak a székről a sárgaságtól, azért nem írnak. Jó, én könnyen beszélek, már csak két hét, és repülünk! Hurrá!

    VálaszTörlés
  2. Én most pótolom be a lemaradásokat. hihetetlen, hogy már ilyen jó a víz. tényleg ne tervezz túl sok kultúrprogramot, jó lesz nekünk a parton!

    VálaszTörlés