Meglepetés lesz...

2012. június 11., hétfő

Hálátlan kutya - Hétfő 11.

Hát Ő, izé. Hogy is mondjam. Annyira befenyült a gyerek, hogy csak nettó másfél órát ordított hajnali 3 órától kezdve. Még szerencse, hogy hallgat rám. Ennek következtében a reggelünket kölcsönös sérelmek kiheverése (újabbak elkerülése), és a kialvatlanság határozta meg. Kellemetlen, de harcolok. 
Igyekeztem nyugodtabb vizekre evezni, nevezetesen elmentünk végre a JUMBO-ba. Beszereztük a kétéltűséghez szükséges kellékeket. Így gyalogosan nem is volt bonyolult (a múltkor rettentően szívtam a babakocsival). Mondanom sem kell, szem szájnak ingere. Nincs olyan vízi felszerelés, ami itt ne lenne kapható, bármilyen színben, méretben, stb. Csak ámultunk és bámultunk. 

Kuled már a vásárlás befejeztével. Még mindig ámul...


Belekukkant a szatyorba. Hujujuj...


Ügyesen hazajöttünk. Szerzeményünk 2 toboz. Ki a kicsit nem becsüli, ugyebár. A vásárlásnál félelmetes önmérsékletet tanúsítottunk. Könnyen megbeszéltük, mi jön velünk, mi marad a végén.

Ezt a fergeteges darabot Khaled választotta (1 EUR)...


Ezen sokat vacilláltunk, (voltak kalózos és verdás darabok is) de talán jó lesz:))) (4,9 EUR)...


Egy kis halacska, mégsem lehet üres az a medence (1,5 EUR)...


Teljes egyetértésben választottuk. A színei miatt epilepsziásoknak nem ajánlott, amúgy tökéletes. A medence (5,9 EUR)...



És igen, a mentőmellény. Vannak szerintem gondok a méretezéssel (úgy általában is!:))) Ez a kettes méret 18-30 kg, vagyis 3-6 éves korig (4,9 EUR). Muhaha...


Személyes kedvencem, a vidám kiskacsa (0,25 EUR)...


Sőt az első képen látható chipset is ott vettük. Így összesen 6000 Ft-ot fizettük. Nagyon elégedett vagyok. Csak azt sajnálom, hogy további 3 EUr-t sajnáltam egy nyomorult pumpára:)))...


Szépen összeválogatta a kiegészítőket...



Új tartózkodási helyünk. Látogatókat itt fogadunk, a nap bármely szakában...


Eddig rendben is voltunk. Következett az ebéd és a délutáni szunyóka. Ami végül nem következett, de hagyjuk a dolgot a feledés homályába veszni. A pokol tornáca ehhez képest a francia riviéra.
Pár órába telt, míg újra rá tudtam nézni:). 5 körül már enni is kapott...


Amúgy a pancsolós képeket másolhatjátok ide. 10 percenként kirontott és mártózott. Ez nem tartotta vissza a lefekvés előtti, habos fürdőtől sem. Mivel végkimerült volt, gyorsan elaludt szerencsére. A kérdés az éjszakai, hajnali műsorszám. Drukkoljatok, igyekszem előre rápihenni.:)

9 megjegyzés:

  1. Fantasztikus a vizes, pancsoló szekció felszerelése. Ez a színorgia! Tobzódás. Ilyen hal, kacsa, öntözkélő nekünk is kell. Ja meg egy ilyen mellény is. Amúgy a jumbót is megnéznénk! Reszkessetek, ne lukasszátok ki a medencét és ne rongyoljátok el egymás idegeit, megyünk! Ja és még nincs dinnye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naná! Ezt mindenképpen akartam javasolni. A ruha szekció is őrületes. Olyan édes cuccok vannak, ihaj! No csak gyertek! Dinnye még drága!:)

      Törlés
  2. Szuper darabok, és micsoda kifinomult ízlés! Így már ki lehet bírni. Nekem a kanna a kedvencem.

    Az éjszakai műsorszám aggasztó. Viszek füldugót. (neked is) :D

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus, nagyon irígylem a kölyköt! Szívesen lennék gyerek nálatok, nem is lenne velem olyan sok baj (Bence ezzel nem biztos, hogy egyetértene).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, ez nem kérdés!:) A lények, hogy milyen felnőttnek lenni nálunk. Velem cserélne e valaki???:)

      Törlés
  4. ez itthon mennyivel bonyolultabb lenne, mivel általában nincs csap az erkélyeken. jó tudom vödör is van a világon, de azért az mennyivel szivatósabb már!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút, még a kevéske meleg vizet is szívás kihurcolni!

      Törlés
  5. Ezek láttán már nem is akarok a tengerben fürdeni...a medence sokkal klasszabb!!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pláne, hogy egy szívószál segítségével, jacuzzit is tudok belőle csinálni:))))

      Törlés