Meglepetés lesz...

2012. június 10., vasárnap

Bazi nagy görög pancsi - Vasárnap 10.

Bocs a címért, megolvadt az agyam:).
A mai napunk békésen telt, mégsem volt eseménytelen. Micsoda ritkaság. Förtelmes éjszakánk volt ugyan, de pár óra alatt kihevertük. A fáradalmakat egy üdítő reggeli sétával próbáltuk teljesen kipihenni. Mert persze mit nem vesz az ember, ha rántott csirkét akar készíteni? Olajat banyek!


Oscar mozi, egy metrómegállónyira...


Én a fejedelmi ebédet készítettem, Khaled frissítő pancsolást rendezett. Ezek az elemek, már állandóak a teraszon, bármikor lehet hűsölni...


Frissen, fiatalosan. A jövő reménysége és lelkes trénere...


Kedvenc pozíciója...



Lassacskán az ebéd is elkészült, még szalvéta is került az asztalra. Zöldbabos raguleves...


Rántott csirke és majonézes krumpli...


A desszertnek szánt epret, már ebéd előtt elfogyasztotta. Más nem maradt, csak egy kis nyugtató zenei program...

Szépítő durmolás következett, Őt sem hagyta nyom nélkül az éjszakai műsor. Nyugtatom magam, hogy csak kezd nagyon meleg lenni a szobájában, de a lelkem mélyén tudom, hogy egy szülő kínzó szadista állat. Ébredés után CSIKE kellett, de azonnal. Gyorsan betermeltünk még egy adagot. Aztán, hogy a zsíros szennyeződésektől megszabadítsuk, simán lecsapattuk a slaggal...


Nem ide tartozik, de legújabb szava a BUJ! Ekkor félkézzel átöleli a nyakunkat, a mellkasára húzza a fejünket, pat-patot ad.


Ezt hosszasan csináltuk...


VÍSZ, OTT-OTT, KINT!...


Belső hűtésre NÉNI PINKI FAGYI...


Már olyan frissek voltunk, hogy Adri is fellelkesült a téren töltendő késő délutántól. Arról nem is beszélve, hogy a Khaled a szobában nem csak tekerte, de magától el is indította a biciklit, muszáj volt levinni. Élesben már nem ment ilyen jól, de halad. Brávó!...


Helyezkedünk...


Adri nem tudja kivárni, hogy a fotogén gyermek feléje nézzen. Érdemes volt:)))...


Micsoda szerencse, egy nyitott csap és kisebb belvíz...



Hat körül kezdett megélénkülni az élet. Érthető is, bár a kizöldült fák egész jó árnyékot adnak. Bicikli védett pozícióban, közben labdázás. A NÉNItől kaptuk ajándékba...


Az est fénypontja. Tizenéves nagylányok vizes póló versenyébe nevezett...




A környék legszebb lánya, Lídia...


Gyors töltés, irány a harcmező...


Sajnos kicsit későn kezdte, egy öreg faszingernél hamarosan elszakadt a cérna. Persze a lányok elfutottak, ez a kis szerencsétlen meg ott töltögetett. A fószer meg nyomta neki a halandzsát. Nem hagytuk, Adri laposra verte az ipsét, most pampoghat a balesetin. 

Khaled megéhezett a nagy buliban, hajlandó volt elindulni vacsorázni. A tornabemutató persze nem maradhat el...


Családi fotó...


Gombás krémsajtos melegszendvicset vacsoráztunk. A mai kosztra igazán nem lehet panasz. A(z) (h)ABOS fürdő nem maradhatott el. Tesz-vesz Város, Barni mese, BUBÓ, ninnanó dal, simisimi.
Kicsit rettegek az éjszakától. Gyanúm szerint tegnapelőtt Adri bement hozzá éjjel (Ő még fent volt akkor). Valamit csinálhattak, ezt követelte a gyerek tegnap. Mindenesetre megbeszéltem Adrival, hogy akkor sem megy be, ha dulakodást hall, illetve lövéseket. A gyerekkel meg azt: hogy ha éjjel kikészít, ezer apró darabra marcangolom és a galambokkal etetem meg délelőtt. Azt mondta JÓ! Úgy érzem most megfogtam:))).

4 megjegyzés:

  1. Nekem a cím tetszik, nem különben a családi fotó. :D Bazira kész vagytok!

    Khaled tök jól nyomja a bringával, csak ki kellett volna vágnod az esést. :)

    A vizespoló versenyt nem tudom értelmezni a templom előtt. Hová lettek az erkölcsök, kérem? De Kalóz tudja, hogy kell szórakozni, minden elismerésem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszike! Az erkölcsök teljesen fellazultak:))).

      Törlés
  2. én elakadtam a gombás krémsajtos melegszendvicsnél... a krémsajt az aljára megy, vagy a tetejére, vagy össze van keverve a gombával?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez neked való kaja. A gombát daráld le, vagy vágd kicsibe. Szintén aprított hagymán dinszteld meg. Majoranna, só, bors, whatever.
      Majd a tömlős sajttal, macisajttal keverd össze. Én előre pirítom a kenyereket, mert ez a kulimász hamar megsül. Plusz reszelt sajt mehet rá. Legjobb!

      Törlés