Meglepetés lesz...

2012. június 2., szombat

Még mindig strandolunk - Szombat 2.

Ezt egy ideig nem fogjuk megunni. Akinek felborzolja a kedélyét a meztelen pocakok és fodrozódó hullámok látványa, az ne olvasson tovább. A délelőttöt lehet. 
Milyen meglepő a piacon voltunk, bár én előtte a boltba is leugrottam még egy körre. Kuled rontom-bontom hangulatban volt, nehezen tudtuk megfékezni. Szerintem ez kettőnknek szól. Talán nem vagyunk elég konzekvensek, bár nagyon igyekszünk összehangolni a reakcióinkat. Értsd mindkét szülő háborodott, naná, hogy a kölykünk sem bír magával. Ezt ma az is bizonyította, hogy becsöngetett a takarítónő. Ne hagyjuk, hogy a gyerek csokis szájával nyalogassa a tükröt a liftben, mert nincs az a kemikália amivel le tudná szedni. Bólogattunk, majd megegyeztünk, hogy biztos az elsőn lakó sivítógépek voltak, nem a mi kincsünk. Egy nő a metrón szólt be, hogy ne lépjen a gyerek cipővel az ülésre. Nem hinnénk, hogy az ő izzadt ülepe kellemesebb nyomot hagyott volna. Adri minden beszólósnak beígért egy-egy pofont legközelebbre.
Na de a piac. Egy kép az elején. Itt is látszik, hogy komolyan kellett testtel hárítani...


Ez a 'bevizezted a sapkám, így végképp nem veszem föl' című kép...


Ennyi, több képet nem állt módomban csinálni. Lassan táblákat fognak kitenni, VIGYÁZZ JÖN! felirattal. Ebédre próbáltam szépíteni egy kis rákkal. Saganaki...


Na idefigyelj Anya, ez a tegnapi leves?...


Persze minden elfogyott az utolsó morzsáig. Az étkezés azért volt hektikus, mert közben élőben ment Mubarak ítélethirdetése. Adri sírt, imádkozott, vagy lelkendezett mindenesetre nem koncentrált az evésre. Lefektetéssel nem volt gond. 
Még a piacon trécseltünk a tojásos nénivel. Ő ajánlott egy jobb partszakaszt számunkra. Oda készültünk. Nehéz a tesztelés, mert a villamosról nem látszik, hogy mi fizetős és mi szabad strand. Sok időnk pedig nincs bóklászni. Egy kilátópontról szemrevételeztük a terepet. 

Alimos...


Jójó! Megállapítottuk, hogy valóban tisztább és sekélyebb a víz, homokosabb a part. Most sem voltak kevesen, de nyáron heringezés lesz itt. Adri szerint túl sokan voltunk, de neki 3 fő lenne az ideális. Viszont itt nincs olyan gyönyörű kávézó mint a Poseidon, de napernyőt lehet bérelni egy szakaszon. Kuled persze lubickolt, neki mindez mellékes...


Lábtempó...



SÓ...



Ez a kép keresi képaláírását. Mit gondolhat Adri?... 
A nyeremény (láss csodát!) egy Instant Frappé Szett!




Nagy nehezen elvonszoltunk. Hol a kaja?...


'Anya ez eddig egyes, a barackot is magam hámozzam meg?'...


Szerelést váltott, úgy falta...


CICISezés a homokban:)))...


Kicsit felmelegedett, és folytatta...


Engem is szemmel tartott néha, pontosabban a lelkesedésemet...


Áhítattal vegyes félelemmel itta bölcs mestere minden szavát...



MícsBjukenen akcióba lendül...


Ezt szerezte...


Aztán elvették tőle és az ugrálós videónkat is meghiúsították...


A továbbiakban száradt...


és újra koszolódott...


Botocskázott...


figyelmetekbe ajánlom a két napos "bikinivonalat"...


A végkimerülés állapotában volt, csak ezért indulhattunk haza. Az átszállásnál meccsre készültek a stadionban...


Mások háborúra készültek...


Mi kikészültünk, Kuled újult erővel nyomta...


Azért rajta is látszanak a megpróbáltatások...


Vacsora, gyors zuhany, krémezkedés. Kamu mesék, ninnanódal. Nem tűnt fel neki. Még elsorolta az összes ismerősét, nekem pedig mondani kellett, hogy ki-mikor-milyenjárművel fog érkezni. Nagyon vár benneteket! Gyertek gyorsan, jó a buli!

8 megjegyzés:

  1. szerintem adri arra gondol, hogy neki már elég volt, kimenne, de tudja hogy nem lehet :)

    VálaszTörlés
  2. Az én tippem: "Nem váltanál le, hogy elszívhassak egy cigit? Itt nem tudok, mert mindkét kezem a vízben van." Vagy: a gyerek úszónadrágjában annyi homok gyűlt össze, hogy azt gondolja, beszart, és ezért fintorog.

    Jó a buli, szaladunk!

    VálaszTörlés
  3. jaj ez a kis írás bearanyozta a napomat!!!:) jó látni, hogy van élet a tanuláson túl!!:D jó látni titeket! csodás képek, boldog arcok, hát mi kellhet még?!:):):):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitartás Betty!!! Nincs már sok hátra. Az eufórikus megkönnyebbülésért, amit utána fogsz érezni simán megéri!:)

      Törlés
  4. Csak ebédszünetben merem olvasni, amikor nincsenek itt a kollégák, vagy otthon, mert annyira kell mindig röhögnöm :-D

    VálaszTörlés