Meglepetés lesz...

2012. május 24., csütörtök

Nyaralás indul - Szerda 23.

Újra felveszem a fonalat, de még türelmet kérek. Tegnap érkeztünk épségben, boldogságban. Senki nem betegedett meg, senki nem kapott nyakmerevítőt. Jaj de ez is kimaradt, elregélem hamarost.
Ma végzek a képek videók rendszerezésével, talán. Mert hát otthon sem állt meg az élet:) Erről külön posztban kívánok megemlékezni. Tehát utazásunk napja, röviden. 
Kis színes, hogy a reptéren kiderült: a csomagom 22 kg volt. A kézitáskám 10, a gyerekem cirka 20 kg. Büszkeséggel tölt el, hogy 50 kg-t állva nyomok:). 
Ez alkalommal magányosan vágtattunk a reptérre, de ott nem voltunk azok. Hát ez hogy lehetséges? Csakis a véletlenek kegyes összejátszása lehet, hogy azzal a kedves illetővel, akivel itthon kb. fél éve nem találkoztunk, épp Ferihegyen hoz össze a sors. Világutazó ő és igen elfoglalt. Gyakorlottak kórusban felelik: Anna, aki egy gödörben áll!!!!!!! Londonba tartott éppen, megvárta míg beszálltunk, ő később indult. Legalábbis remélem, hogy nem maradt le. Képeket is csinált, várjuk:))). 
Mi rutinosan tovább őrjöngtünk. Miután beszálltunk, az Uraság botrányt csinált két dologért. Hihetetlen, de pontosan emlékezett a múltkori gépünkre. Reklamálta a gombokat a székről (rádiókapcsoló, ezen a típuson nem volt), valamint a NÉNIt a KUKÓval (felszállás előtt kaptunk cukorkát). A panaszkönyv kikérése előtt teletömtem gumicukorral. A stewardessek is érezhették a méltatlankodó pillantásokat, igyekeztek szépíteni. Köszönet az Aegean Airnek a pompás foglalkoztatóért...


Színes háttér, 44 átragasztható matrica. Mikor látták, hogy bezsongtunk még egyet hoztak, méghozzá tengeri témával. Ezt eldugtam, jól fog még jönni. 
Gyorsan megérkeztünk, csomagunk elsőbbséggel gurult utánunk. Adri is a helyszínen volt, tűzijáték, örömkönnyek. A Kuled próbált aludni a buszon, de túl volt pörögve. A metrónál újra teljes fényében ragyogott...


A fáradt Utazó és Édesapja. A nyomorult serpa már jobblétre szenderült...


Itt hagyott javainak ellenőrzése után, Khaled aludni tért. Én fürdővel és gyrossal gyorsan regenerálódtam. Indulhat az újabb kaland özön:)

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy épségben megérkeztetek. Már vágjuk a centit ha lesz még 1általán hova menni, de legrosszabb esetben drachmát váltunk majd :)

    puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne izguljatok, tartjuk a frontot:) a katasztrofa turizmus amugy is nagyon meno:)))

      Törlés
  3. Öröm és bódógság újra olvasni kalandjaitokról. A reggel üdítő pillanata (a kávén kívül). A matricagyűjtemény nagyon szuper, de mi lesz, ha legközelebb már azt reklamálja? Mit neki gomb és cukorka...

    ui: Szerintem aki épp Londonba tart, az nem áll a gödörben. Apropó, mikor jön haza? Hátha elkapjuk két út között...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most mar ismernek minket, majd igyekeznek a kegyeinket keresni:)
      Ha jol ertettem par nap es itthon lesz, valami munka dolog.

      Törlés