Meglepetés lesz...

2012. július 2., hétfő

Limited Edition - Hétfő 2.

Gyors beszámoló a kivételesen cseppet sem eseménytelen hétfőről. Ugyanis vendégünk van, James, Adri kollégája. Az önéletrajzát fejlesztjük és ápoljuk a lelkét, mert elhagyta a nője. Pedig James miatta, jött el Angliából. Amúgy a múlt hetet épp Budapesten nyaralva töltötte. Furcsa ízlés:), nagyon helyes muki:).

Adri ma dolgozott, elszoktunk tőle. Délelőtt igyekeztünk rendbe szedni a lakást. Khaled vállalata a felgyűlt vizesüvegek összenyomorgatását...


Először a kupak...


Jó hangulatban ébredt, de hamar kihúztam a gyufát:). Nehezen, de lehoztam a mesterséges vonatélményről. A különböző szerzemények remekül passzolnak...




Vajon mi jár a fejében?...



Nagyon álmosnak tűnt, bár nem hajtotta túl magát. Pompás ebédet ettünk, igazi klasszikus. Sült szöttyös krumpli, tükörtojás, sült gomba, aztán minderre sajtot olvasztottunk. Alig bírtuk abbahagyni. Hát tényleg nem lehetett túl álmos (talán csak unta a búrámat), mert alig egy órát aludt. Hiába rimánkodtam. Kicsit még relaxált velem a kanapén, de inkább csak a béke kedvéért. 
Mielőtt újabb vona-sin harc tört volna ki közöttünk, felöltöztettem és húzás a Parkba...


Rengeteg fontos dolga volt...







Végre kiengedték a pávákat (már nem csak "azon" jár az eszük)...



Akkurátusan töri a kenyeret, mindenkinek egyenlően jusson...




Itt időztünk főleg, mert nem tudtuk, hogy ma újabb csodás felfedezést teszünk. Egy másik ösvény és máris WÁÓ! Tadam...


A para tó, tele aranyhallal és BÉKÁval...


Őrület a köbön. Tiszta mázli, hogy volt nálunk egy doboz macska kaja, végszükség esetére...


Voltak ilyen divatos példányok is. Color blocking by Athens turtles...


Szerintem ez rémisztő, Khaled imádta. A halak nagyon lapultak, de sokan voltak Ők is...



Muszáj volt mennünk, Adrival randiztunk a Syntagmán. Egy kis magyaros csövezés belefért azért...



Még rendőrökkel is lepaktáltunk, olyannyira, hogy fel akarták ültetni, az imádott motorra (NÉNÓval). Persze, ahogy lenni szokott, hirtelen elillant a bátorsága. Pedig soha vissza nem térő 'alkarom'. Bár azok után, hogy egy nő a metrón leakasztotta a Folli Follie táskájáról (kb. 50 ezer Ft) a fityegőt, hogy Őkelmének ajándékozza, már semmin sem csodálkoznék:).

ADIDAra (Adrikára) várva...



Itt vettük fel Jamest is, együtt jöttünk haza. Én gyorsan összeütöttem egy pirostésztát (egy hónapja gyorskaján él, nem kellett aggódnom, hogy nem fog ízleni:). Khaled visszafogottan produkálta magát. A délutáni mini alvásnak köszönhetően hamar nyugodni tért:)

2 megjegyzés:

  1. micsoda szociális élet van itt mostanában! multikulturalizmus és globalizmus egymásba öltve. elnézést, nálunk dübörög a melegfesztivál, szociálisan érzékeny vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Mennyivel jobb program, mint a vona. Már elnézést! Így hogy be vannak zárva a teknősök, így már nem fél tőlük? :D Az a színes tényleg bizarr. De hogy lett ilyen? Génhiba, vagy valami trópusi fajjal találkozott?

    VálaszTörlés