Meglepetés lesz...

2011. október 9., vasárnap

Szombat és vásárlás

Békés éjszakánk volt, Khuled csak egyszer hallatta a hangját, még este. Újabb adag tejecskével reggelig nyugodni tért:)
Még péntek délután elugrottunk vásárolni, csak a legfontosabbakat vettük, tejet, kenyeret, sajtsalátát, padlizsánkrémet, paradicsomot. Az árakkal és a vásárlás lehetőségeivel külön bejegyzésben fogok foglalkozni, bár lehet, hogy külön blogban kellene. Legyen most elég, hogy az árak teljesen mérsékeltek, nem fogunk éhenhalni:)))

A reggel emberi időben indult, fél8-kor, kevés örjöngés, újabb rácsodálkozás Papára:) A burkolással nem volt gond:) Az érintetteknek üzenem, hogy sajtsalátából csak ezt a márkát vásároljátok, igazán kiváló:)))) 
Elég csípős, de a Khaled megőrül érte, kirángatja a hűtőből! 


 Reggeli után kimentünk Pireuszba, a mi metróvonalunk végállomása, így könnyen gyorsan elérhető. Nem időztünk nagyon sokat, mert hatalmas és még további járműveket is igénybe kellett volna venni, valamint nagyon meleg is volt, amire nem számítottunk. Mert persze déli 12kor értünk a hajókhoz. Mindenesetre siker volt, bár a kisebb és lehetőleg hosszú járművek viharosabb sikert aratnak mostanában (pl. metró, vonat)

Ebéd után szieszta. Pont így képzeltem, szerencsére valahogy itt tényleg ez az élet természetes ritmusa, Khaled is nyugodni tért ebéd után, nem is akármennyit, 2 teljes órát aludt, ennek köszönhetően én másfelet. Délután tovább jártuk a környéket és a közérteket, hogy nagyjából feltérképezzük a lehetőséget. Még nagyjából sem sikerült. 100 m-es körzetben van 3 szupermarket, megszámlálhatatlan minimarket és nemzetiségi bolt:), zöldséges, pékség, cukrászda, háztartási áru, stb. És ezek csak az élelmiszer üzletek. Igaza volt Adrinak, nem egy unalmas környék.
A séta után itthon tettünk vettünk, ki az erkélyt tesztelte, ki vacsorát készített, ki előadást tartott a görög válságról. Plusz pontért várom a megfejtéseket.:)



Békés nap volt, jelentősebb ordítozás nélkül, a végére némi viharfelhővel.




3 megjegyzés:

  1. A kis Khaled már tisztára Jorgó fejjel néz. Puszilunk benneteket.

    VálaszTörlés
  2. Eléggé beolvad, de azért itt sem láttam még ilyen szép gyereket.:) Próbálják tapogatni is:)))

    VálaszTörlés
  3. A Benetton szerintem pénzt adna ezért a fotóért:)Jó látni titeket!Puszi

    VálaszTörlés